Ambasada e Turqinë në Mal të Zi shënoi 15 Korrikun - Ditën e Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar

Ambasada e Turqinë në Mal të Zi shënoi 15 Korrikun - Ditën e Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar
  • Ambasada e Turqisë në Mal të Zi organizoi tubim me rastin e shënimit të trevjetorit të puçit të dështuar në Turqi nga organizata terroriste guleniste (FETO)
  • Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, përuroi përfundimin e punimeve të rrugës që lidh Malin e Zi me Shqipërinë
  • Nënshkruhet protokoll marrëveshja për tregti të lirë midis Malit të Zi dhe Turqisë
  • Më 26 korrik në Ulqin hapet Panairi i Librit “Ulqini 2019”
  • Të premten nis festivali i përvitshëm veror “Skena Verore e Ulqinit”. Në natën e hapjes solemne prezantohet tenori i njohur nga Shqipëria, Kastriot Tusha

Më hollësisht lidhur me këto ngjarje na njofton në raportin javor korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA