Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (9/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (9/2020)

-Koronavirusi - Kryeministri i Shqipërisë: Shteti shqiptar gati ta përballë në rast shfaqjeje me organizim e profesionalizëm të lartë

-Koronavirusi në Itali, Ministria e jashtme e Shqipërisë: Po ndjekim nga afër situatën, deri tani nuk ka informacione për shqiptarë të prekur

-Shqipëria i shpreh ngushëllime Turqisë për viktimat e tërmetit

-Rama në Moskë: Serbia të njohë Kosovën

-Ministri Roth: Vendim pozitiv në mars nga BE për çeljen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

-Ekspozitë e fotografisë arkeologjike Göbeklitepe "Njeriu dhe Jeta"