Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (8/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (8/2020)

- Turqia në krye të vendeve që kanë premtuar ndihma të mëdha në Konferencën Ndërkombëtare të Donatorëve për Shqipërinë

- Macron: Mbështes hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

- Fondacioni Turk «Maarif» zhvillon në Tiranë veprimtari për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

- Organizata Botërore e Shëndetësisë mbështet masat në Shqipëri për parandalimin e depërtimit të koronavirusit

- Rikonstruksioni i xhamisë Et’hem Beu që financohet nga TIKA së shpejti drejt përfundimit

- Doli në qarkullim libri: “Elbasani në dokumentet arkivore”