Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (8/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (8/2019)

-Gjysmëhëna e Kuqe Turke (Kizilay) ofron ndihma pa dallim në Shqipëri dhe kudo

-Shqipëria rrit eksportet me Turqinë, Austrinë dhe Mbretërinë e Bashkuar

-Tirana zyrtare uron 11-vjetorin e pavarësisë së Kosovës

-Ja pse po vonon “Air Albania”…

-"Kur'ani në jetën e myslimanëve", një mbrëmje plot vlera besimi