Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (7/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (7/2020)

-Ministri turk Çavuşoğlu: Së shpejti Presidenti Erdogan viziton Shqipërinë

-Shqipëria përmes fondacioneve bamirëse në ndihmë dhe solidaritet me qytetin Elazig të Turqisë, pas tërmetit

-Albin Kurti zhvillon vizitën e parë në Tiranë si kryeministër i Republikës së Kosovës

-Shkodra shpreh interes për të aplikuar në festivalin TEKNOFEST në Turqi