Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (7/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (7/2019)

-Ambasadori i Turqisë në Tiranë: Organizatat terroriste fatkeqësisht janë mbështetur nga qeveritë

-Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi vizitë në Shqipëri

-ATTSO (Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri – Turqi) përmes Grupit të Grave Sipërmarrëse shpërndan ndihma për familjet në nevojë në Shqipëri

-Kryetari i shoqatës së sociologëve të Turqisë vizitë në Shqipëri

-Komisioni Evropian: Shqipëria me rritje të investimeve të huaja direkte