Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (6/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (6/2020)

-Rama: Shqipërinë do ta kthejmë në një shtet me të gjitha standardet e Bashkimit Evropian

-Krerët e lartë të shtetit shqiptar urojnë formimin e qeverisë së re në Kosovë

-Institucionet turke vijojnë solidaritetin pas tërmetit në Shqipëri

-“Air Albania” në partneritet me “Turkish Airlines” nis fluturimet me Veronën, Bergamon e Pizën

-Standard & Poor’s vlerëson ekonominë e Shqipërisë “B+” dhe konfirmon perspektivën “e qëndrueshme”

-Varri monumental i Kapllan Pashës, pjesë e emblematikës së monedhave