Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (48/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (48/2020)

-Shqipëria vazhdon të shënojë numër të madh me raste infektimesh dhe vdekje nga Covid-19

-Mimi Kodheli, shqiptarja e parë që zgjidhet zëvendëspresidente e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

-Tiranë: Universiteti i Fondacionit Turk “Maarif” organizon konferencë për sfidat në Ballkan mbi koronavirusin

-Projekti i mbështetjes së Radio Jehonës për promovimin e vlerave kulturore shqiptare

-“Libri, dhurata më e çmuar”