Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (47/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (47/2020)

-Në Shkodër, u përkujtua 30-vjetori i rihapjes së xhamisë së Plumbit dhe njëkohësisht dita e rikthimit të lirisë së besimit në Shqipëri

-Kryeministri Rama bisedon me Kurz për luftën kundër pandemisë globale, COVID-19

-Shqipëria prenoton vaksinën antiCOVID në COVAX

-Tjetër rekord negativ në Shqipëri me koronavirus