Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (47/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (47/2019)

-Komunitetet fetare në Shkodër ashtu si gjithmonë demonstrojnë para botës bashkëjetesën dhe harmoninë fetare

-Kastriot Robo emërohet ambasador i Shqipërisë në Ankara

-Në kryeqytetin shqiptar inaugurohen ambientet sportive të shkollës "Mustafa Kemal Ataturk"

- “Pejgamberi Muhamed dhe familja

-Kryeministri Rama: “Air Albania Stadium”, një monument i kohëve moderne që do mbetet në hartën turistike të Tiranës