Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (44/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (44/2019)

- Ambasada e Turqisë në Shqipëri: “Jemi investitori më i madh i huaj në Shqipëri”

- Rama- Mitsotakis: Pavarësisht vendimit të Këshillit të BE-së, vazhdojmë reformat me të njëjtën vendosmëri

- Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut konfirmuan perspektivën e dy vendeve në BE

- Deputeti i opozitës në Kuvendin e Shqipërisë: Evropa nuk na pranoi për shkak të islamofobisë dhe aleancës ruso-serbe!

- Institucione shqiptaro-turke vazhdojnë të realizojnë projekte bamirësie