Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (42/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (42/2019)

-Ambasadori i Turqisë në Tiranë: “Operacioni "Burimi i Paqes" synon eliminimin e terroristëve

-Hahn: Falje qytetarëve shqiptarë dhe atyre të Maqedonisë së Veriut që nuk arritën që të bindnin vendet anëtare të BE-së.

-Në Shqipëri, u zhvillua edicioni i tetë i Festivalit Ndërkombëtar të Xhazit

-Në Konispol dhe Kukës rifillojnë kurset e gjuhës turke

-Pasuria Kulturore që Ndriçon Historinë: Ekspozitë për pullat postare turke