Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (4/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (4/2019)
  • Ambasadori turk në Tiranë: “Turqia si në të kaluarën, edhe në të ardhmen do të jetë gjithmonë pranë vëllezërve shqiptarë”
  • Kryeministri Rama bën betimin si ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme
  • Turqia u jep fund spekulimeve për xhaminë e Namazgjasë në Tiranë
  • -“Shqipëria duhet të integrohet sa më parë (në BE) për të përshpejtuar rritjen ekonomike”, thotë Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko.
  • Rusia, Turqia dhe Italia kryesojnë listën e shteteve që bëjnë më shumë shkëmbime tregtare me Shqipëri (nga Porti i Durrësit).
  • Më 21 Janar 2019 u mbajt në Tiranë takimi i Komitetit të Përbashkët të MTL-së.