Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (39/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (39/2019)

-Presidenti Erdogan: Të gatshëm për të ndihmuar popullin vëlla të Shqipërisë pas tërmetit

-Takim midis Presidentit Erdogan dhe Kryeministrit Rama

-CDU/CSU voton për hapjen e negociatave të Shqipërisë me BE

-Anija shqiptare shpëton 111 migrantë në detin Egje

-Në Shqipëri, regjistrimi i popullsisë do të realizohet në vitin 2020

-Memorandum mirëkuptimi midis Fondacionit «Maarif» të Turqisë dhe Muzeu Historik Kombëtar i Shqipërisë

ALSAR» rihap kurset e gjuhës turke për sezonin e ri 2019-2020