Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (33/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (33/2020)

-Shqipërisë u ofrohen bursa studimi ushtarake në Turqi

-Në Shqipëri,  të vdekur dhe 140 raste të reja me koronavirus

-Meta apelon: Terapi me plazmë për trajtimin e pacientëve me COVID-19

-Shqipëria përfiton më shumë fonde nga BE, krahasuar me vendet e rajonit

-Gjermania 10,56 milionë euro për përballimin e pasojave sociale dhe ekonomike nga koronavirusi në Shqipëri

-Kalaja e Ali Pashës në Porto Palermo, destinacioni turistik mes detit dhe legjendës