Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (32/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (32/2020)

-Shqipëria solidarizohet me Libanin

-Presidenti Meta: "Turqia vullnet për mbështetjen e marrëdhënieve të qëndrueshme me Shqipërinë"

-Autoritete shqiptare vizitë për bajram, në Selinë e Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve

-Sakrifica, përkushtimi dhe solidariteti është mesazhi që buron gjatë festës së Kurban Bajramit

-Shoqata “Istanbul” shpërndan mishin e kurbaneve për nevojtarët

-Banka Botërore mbështetje Shqipërisë, miraton financimin prej 15 milionë euro në luftën ndaj koronavirusit/COVID-19