Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (32/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (32/2019)

-Turqia si gjithmonë vazhdon të jetë kontribuuese dhe Shqipërinë

-Zv.Kryetari i Këshillit të Arsimit të Lartë të Turqisë viziton institucionet shqiptare, në mes tyre edhe ALSAR

-“Air Albania” në partnerit me “Turkish Airlines” (THY) nis në vjeshtë fluturimet në Itali

-Ekonomia shqiptare u rrit me 2,2 për qind

-Zhvillohet sesioni i 26-të i Unionit të Organizatave të Shoqërisë Civile të Botës Islame