Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (31/2021)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (31/2021)

-Zjarret në Shqipëri/Ministri Peleshi solidarizohet me Turqinë dhe me vende të tjera të rajonit

-Gushti, muaji i hapur i vaksinimit antiCOVID në Shqipëri 

-KE: Rritja ekonomike në Shqipëri 5,5%, ndikim investimet dhe eksportet

-Mbi 30 mijë vizitorë gjatë muajit të kaluar në Berat, kryesojnë turistët nga Evropa Qendrore dhe Lindore

-“Za Fest” promovon vlerat kulturore në Shkodër