Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (31/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (31/2020)

-Në Shqipëri besimtarët myslimanë mirëpresin rihapjen e Xhamisë së Madhe, Aya Sofya(Shën-Sofia) për adhurim

-Kryebashkiaku i Tiranës, Veliaj pozitiv me COVID-19

-Pandemia globale Covid-19 zgjeron hartën për eksportuesit shqiptarë në vende të ndryshme

-Katari zgjeron bashkëpunimin dhe ndihmën me institucione të ndryshme të Shqipërisë