Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (30/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (30/2020)

-Turqia vazhdon të ndihmojë dhe fuqizojë ushtrinë shqiptare bashkëpunimit financiar ushtarak

-Për shkak të situatës së përkeqësuar në Shqipëri ashpërsohen masat kundër pandemisë globale, Covid-19

-“Askush nuk do ta rishkruajë dot historinë e lirisë sonë”

-Eksportet nga Shqipëria drejt Turqisë rriten me 12,2%

-Në Shkodër u zhvillua seminari me temë: “Lehtësoni, mos vështirësoni..."