Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (26/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (26/2019)

-Tirana i bashkohet fushatës #WeAreTheLove për ndalimin e sulmeve në Idlib

-SHBA, Italia dhe Britania me vëzhgues për zgjedhjet e 30 qershorit në Shqipëri

-Nën kujdesin e YTB-së, në Shkodër u zhvillua seminari “Akademia e të rinjve shqiptarë”

-Shpërndahet libri me vlerë mbi jetën e Hz. Muhamedit (a.s.)

-Kontingjenti i dytë i ndihmave për familjet e prekura nga tërmeti

-Rreth 5000 dokumente me rëndësi historike, në mes tyre edhe osmane, në Arkivin Shtetëror