Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (23/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (23/2020)

-Koronavirusi, Shqipëria në fazën e lehtësimit të masave

-Kryeministri Rama: Në kufijtë nuk do të bëjmë as tampon, as nuk e kemi detyrimin për vetëkarantimin për ata që hyjnë

-Dy infermierë ushtarakë shqiptarë dekorohen në Kabul

-Kryeministri i Shqipërisë: U uroj rrugëtim të mbarë qeverisë së re të Kosovës e opozitës gjithashtu, në shërbim të interesit të popullit e të shtetit

-Njohje e patentave shqiptare në Turqi dhe anasjelltas

-Aktori i njohur turk Tolgahan komunikoi live me artdashësit shqiptar