Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (22/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (22/2020)

-Në Shqipëri kremtohet festa e Fitër Bajramit

-Ambasadorja amerikane Kim: Pa Reformën në Drejtësi dhe “Zgjedhoren”, s’mund të jeni pjesë e BE-së

-Këshilli Politik arrin konsensus për financimin e partive, kuotën gjinore e periudhën zgjedhore

-ALSAR dhe TIKA ruajnë së bashku në çdo kohë dhe situatë traditën e iftareve

-Ture virtuale në tri xhami, monumente të trashëgimisë kulturore shqiptare