Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (22/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (22/2019)

-Tradita e shtrimit të iftareve në Shqipëri, burim i vlerave solidare dhe humane

-Ambasada e Turqisë në Shqipëri në bashkëpunim me institucionet turke shtron iftar në Shkodër

-Komisioni Evropian rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë 

-Takim i radhës i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi (ATTSO)

-Grupi i Grave Sipërmarrëse të ATTSO shpërndan ndihma në Shqipëri

-Fondacioni turk “Maarif” zhvillon panair për karrierën

-Në Konispol akordohen certifikatat e kurseve të gjuhës turke