Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (19/2021)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (19/2021)

-MEPJ e Shqipërisë: Të rikthehet qetësia në Kuds dhe Gaza dhe të shmanget përshkallëzimi i konfliktit

-Në Shqipëri, Nata e Kadrit u përjetua me lutje të posaçme për Palestinën dhe Kudsin Sherif

-ATTSO shpërndan ndihma për fëmijët me aftësi të kufizuara

-Shoqata bamirëse turke RIDA shpërndan ndihma gjatë Ramazanit

-Në Tiranë, mbahet aktiviteti "Gjurmë të kulturës evropiane në Shqipëri”