Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (19/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (19/2020)

-Kryeministri Rama: “Krenar për Shqipërinë që sot ka bilancin më të mirë në luftën ndaj COVID-19”

-Shqipëria të njëjtat masa si vendet e BE-së/ Soreca: Përgëzoj autoritetet shqiptare për këtë sukses

-Manastirliu: Përfundon me sukses misioni humanitar i ekipit të parë të bluzave të bardha në Itali

-Hapja e kishave dhe xhamive/Kreu i qeverisë me përfaqësuesit e klerit shqiptar: Vendimi nga ekspertët, në 18 maj do kemi hapa konkret

-Krerët e lartë të shtetit shqiptar nderojnë Dëshmorët e Kombit, vendosin kurora me lule pranë monumentit “Nënë Shqipëri”

-Konkurs me temë “Kujtim nga Turqia”