Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (18/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (18/2020)

-Parlamenti shqiptar ratifikon marrëveshjen për bashkëpunimin ushtarak mes Turqisë dhe Shqipërisë

-Turqia 16 milionë dollarë grant Shqipërisë për rritjen e kapaciteteve të FA

-Forcat e Armatosura të Shqipërisë, 24 orë në 7 ditë për t’u ardhur në ndihmë familjeve në nevojë

-Për shkak të koronavirusit në Shqipëri, zgjatet dy muaj gjendja e fatkeqësisë natyrore

-Autoritetet shtetërorë në Shqipëri dhe diplomatë të BE-së dhe ShBA-së urojnë fillimin e muajit të Ramazanit