Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (18/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (18/2019)

-"Turqia ka qenë dhe është pranë popullit shqiptar"

-Turqia partner strategjik i Shqipërisë

-Hap punimet në Tiranë, Kongresi i 24-të i Mjekësisë Ushtarake Ballkanike

-Prefektura e Edrenesë së Turqisë ofron ndihma për fëmijët jetimë

-Fëmijët nga Turqia dhe Shqipëria festojnë së bashku