Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (15/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (15/2019)

-SHBA: Qeveria Rama do ta çojë vendin në BE

-Ushtria shqiptare merr në mbrojtje Aeroportin Ndërkombëtar të Rinasit

-Në Tiranë u mbajt Panairi Ndërkombëtar për Turizmin

-Koordinatori i Departamentit të Turqve që Jetojnë Shtetit dhe Komuniteteve të Afrishme (YTB) për Ballkanin zhvilloi një vizitë disaditore në Shqipëri

-Nënshkruhet kalendari i përbashkët kulturor midis Shqipërisë dhe Kosovës