Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (13/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (13/2019)

-Shqipëria sanksione ndaj regjimit sirian të Beshar Esadit

-Shqipëria 10 vjet në NATO

-Certifikimi i “Air Albania”, Spiropali: Marka shqiptare në qiellin evropian

-ALSAR dhe Grupi i Grave Sipërmarrëse të ATTSO Shqipëri - Turqi aktivitet për donacionin për familjet në nevojë

-Në Tiranë filloi java e filmit turk