Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (11/2021)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (11/2021)

-Shqipëria merr vendimin, për vazhdimin e vaksinimit me AstraZeneca

-11 kantiere të qeverive turke dhe shqiptare  që po e transformojnë Laçin

-Përparojnë punimet për spitalin rajonal Memorial të Fierit, financim i Republikës  së Turqisë

-Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës publikon masat e reja kundër koronavirusit, të vendosura nga Turqia

-Instituti Turk “Yunus Emre” publikon, edicionin e parë të dokumentarit me seri "Ndiej Kulturën", të realizuar në Shqipëri