Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (11/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (11/2019)

-Rama: Agjenda e Shqipërisë është të bashkohemi me familjen evropiane

-Presidenti Meta pranon Letrat Kredenciale nga Ambasadorja e re e Shtetit të Palestinës

-Në Tiranë, prezantohet fjalori i turqizmave në gjuhët e Ballkanit

-Drejtues të institucioneve turke vizitë në Shqipëri

-ALSAR dhe organizata turke “HASENE” shpërndajnë 450 pako ushqimore për fëmijët jetimë në Tiranë dhe Elbasan

-Në Shkodër zhvillohet turneu ndërkombëtar i Xhudos