Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (07/2021)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (07/2021)

-Ndërtimi i 522 apartamenteve në qytetin e Laçit, dhuratë nga Turqia parashikohet të përfundojë në gusht 2021

-Politika shqiptare uron Albin Kurtin për fitoren e thellë në zgjedhjet parlamentare në Kosovë

-Përvjetori i Konferencës së Donatorëve/ Një vit i solidaritetit drejt rindërtimit dhe investimeve

-Instituti turk “Yunus Emre”, Tiranë rifillon mësimet ballë për ballë të gjuhës turke

-“Dora e ngrohtë e bamirësisë” në stinën e dimrit

-Konferencë mbarëkombëtare në fushën e arkivave