Rikthehet epidemia e koronavirusit në Mal të Zi

Rikthehet epidemia e koronavirusit në Mal të Zi
  • 54 raste aktive me koronavirus në Mal të Zi – 4 në gjendje të rëndë
  • Presidenti i Kroacisë qëndroi për vizitë zyrtare në Mal të Zi
  • Mali i Zi hap kapitullin e tetë dhe të fundit për anëtarësim në BE
  • Mali i Zi vazhdon të marrë ndihma mjekësore nga vendet e Bashkimit Evropian
  • TIKA realizon projekt në qytetin e Beranes në veri të Malit të Zi

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin e saj “Mozaik nga Mali i Zi,” korrespondentja jonë atje, Vera ALIBEGU KATANA.