Presidenti Thaçi kërkon nga BE-ja të mos i përsëris gabimet e viteve të 90’ta

Presidenti Thaçi kërkon nga BE-ja të mos i përsëris gabimet e viteve të 90’ta

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka filluar një formë të re të komunikimit me qytetarë, përmes videos selfie. Në postimin e tij të parë në këtë formë, ai ka kërkuar nga BE të ketë kujdes dhe të mos i përsëris gabimet e viteve të 90’ta, që pasuan me luftëra në ish-Jugosllavi.