OBSH për Evropën ka konsideratat më pozitive për menaxhimin e situatës së pandemisë në Shqipëri

OBSH për Evropën ka konsideratat më pozitive për menaxhimin e situatës së pandemisë në Shqipëri

Gjatë konferencës për shtyp me ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, drejtori i OBSH-së për Evropën përgëzoi Shqipërinë për masat e shpejta që mori që në fillim për t’iu përgjigjur pandemisë së Covid-19.