Kosova e dënon sulmin ndaj ushtarëve turq në Idlib

Kosova e dënon sulmin ndaj ushtarëve turq në Idlib

Qytetarët dhe politika kosovare kanë bashkëndjerë dhimbjen pas sulmit në Idlib, me ç’rast kanë rënë dëshmorë 34 ushtarë të Ushtrisë turke. Për këtë ka reaguar edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, Oda Ekonomike turko-Kosovare e qytetarë të shumtë përmes rrjeteve sociale.