‘Zbarkimi’ i 18 kompanive turke në Panairin e Mbrojtjes dhe Sigurisë në Tajlandë

Pjesëmarrja e industrisë turke të mbrojtjes në panairet e këtij sektori në rajonin e Azi-Paqësorit filloi me Panairin e Mbrojtjes dhe Sigurisë në Tajlandë.

Panairi i industrisë së mbrojtjes në Bangkok

Në Panairin e Mbrojtjes dhe Sigurisë në Tajlandë do të prezantohen edhe prodhimet e ndryshme të industrisë turke të mbrojtjes si helikopteri Atak, droni Anka, avioni i parë vendor trajnues HURKUS, autoblindat, sistemet e armatimit, raketat, municionet dhe armët.


Fjalët Kyçe: Panairi i Mbrojtjes dhe Sigurisë në Tajlandë , kompanitë turke , industria e mbrojtjes , ATAK , ANKA , HURKUS