Ura gjigande e Gjirit të Izmitit me hapa të shpejta drejt përfundimit

izmit körfezi köprü 7.jpg
Vazhdojnë punimet për urën e katërt të varur më të madhe në botë e cila do të ulë nga 9 orë në 3,5 orë distancën ndërmjet Stambollit dhe Izmirit.

Fjalët Kyçe: