Turqia në ndihmë të familjeve të ndikuara nga përmbytjet në Shqipëri

Agjencia për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Emergjencave e Republikës së Turqisë (AFAD) filloi shpërndarjen e ndihmave humanitare për personat e prekur nga përmbytjet.

AFAD dhe Kizilay pranë popullit shqiptar

Prej disa ditësh, institucione dhe organizata të ndryshme bamirëse turke vazhdojnë punimet për shpërndarjen e ndihmave për familjet e ndikuara nga përmbytjet në disa rrethe të Shqipërisë.


Fjalët Kyçe: AFAD , Kizilay , Gjysmëhëna e Kuqe Turke , përmbytjet në Shqipëri