Turkish Cargo vlerësohet me çmim ndërkombëtar

Ka marrë çmimin “Kompania e Vitit për Kargot Ajrore” në Azi dhe Lindjen e Mesme

Turkish Cargo

Me strategjinë e saj për t’u rritur në nivel global, Turkish Cargo po përparon ma hapa të sigurt për të qenë transportuesi i kargove ajrore më i mirë i botës me 313 avionë pasagjerësh të Turkish Airlines (THY), që shërbejnë sot me një rrjet të gjerë fluturimesh në 300 destinacione, dhe me 16 avionë të tjerë për kargo, të cilët realizojnë transport të kargove ajrore drejt 72 destinacioneve në 60 vende të ndryshme të botës. Një informacion më të detajuar mbi Turkish Cargo dhe tarifat e fluturimit mund të gjeni në portalin www.turkishcargo.com.tr ose mund të merrni duke telefonuar në qendrën e thirrjeve të kompanisë në numrin "90 850 333 0777".


Fjalët Kyçe: Turkish Airlines (THY) , Turkish Cargo