TEKNOFEST, festivali më i madh i teknologjisë në Turqi

Në kuadër të festivalit gjashtë-ditor të teknologjisë, i cili filloi të martën (21.09.2021), organizohen aktivitete të ndryshme, përfshi konkurse, samite dhe seminare.

Teknofest 2021

Ngjarja më e madhe teknologjike e Turqisë, TEKNOFEST (Festivali i Aviacionit, Hapësirës dhe Teknologjisë) do të vazhdojë në Aeroportin “Ataturk” të Stambollit deri në 26 shtator.


Fjalët Kyçe: Aeroporti Ataturk i Stambollit , Turqi , Stamboll , TEKNOFEST