Takimi i 19-të i piktorëve në Mallatja zhvilluar nga TURKSOY

Në aktivitetin kulturor të zhvilluar nga Organizata Ndërkombëtare e Kulturës Turke (TURKSOY) marrin pjesë 22 artistë nga 19 vende, në mesin e cilave bëjnë pjesë edhe Kosova, Azerbajxhani, Bosnje-Hercegovina, Bullgaria, Kazakistani, Moldavia, Kirgizia, Turqia, Turkmenia, Republika Turke e Qipros së Veriut dhe Krimea.

1

Ekspozita e Organizatës Ndërkombëtare të Kulturës Turke (TURKSOY) do ti mirëpresë vizitorët në galerinë e arteve në Mallatja deri në datën 30 tetor.


Fjalët Kyçe: