Pulëbardhat, "banorët" e vetëm të vendeve simbolike të Stambollit

Për shkak të mbylljes së njerëzve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), sheshet simbolike të Stambollit, siç janë "Taksim", "Eyupsultan", "Ortakoy" dhe "Eminonu", u kanë mbetur vetëm pulëbardhave.

Koronavirusi zbraz vendet simbolike të Stambollit

Qytetarët i kanë lënë sheshet të boshatisura për të respektuar masat kundër pandemisë. Këto sheshe, ku zakonisht njerëzit ushqejnë pëllumbat, tashmë janë përfshirë nga qetësia për shkak të pandemisë.


Fjalët Kyçe: pulëbardhat , COVID-19 , koronavirusi i ri , sheshet e Stambollit , Stambolli , Turqia