Prizren, program përkujtimor për përvjetorin e parë të "15 korrikut"

Aktiviteti u ndoq edhe nga ministri në largim i Administratës Publike dhe kryetari i Partisë Demokratike Turke të Kosovës, Mahir Yağcılar, ambasadorja e Turqisë në Prishtinë, Kıvılcım Kılıç, konsullja e përgjithshme e Turqisë në Prizren, Selen Evcit, deputetët turk në Kuvendin e Kosovës, Müferrah Şinik dhe Fikrim Damka, si dhe përfaqësuesit e institucioneve dhe organizatave turke në Kosovë.

Përkujtohet 15 korriku

Shoqata e Industrialistëve dhe Biznesmenëve të Pavarur (MUSIAD) - Dega në Ballkan, nën moton "15 Korriku - Fitore e Demokracisë" në Prizren organizoi program përkujtimor kushtuar përvjetorit të parë të tentativës për grusht shteti në Turqi, e cila ndodhi më 15 korrik të vitit të kaluar nga organizata terroriste FETO.

Fotolajm nga AA


Fjalët Kyçe: përvjetori i 15 korrikut , tentativa për grusht shteti , MUSIAD , organizata terroriste guleniste/struktura paralele në shtet (FETO/PDY) , Prizren , Kosovë , Mahir Yagcilar , Kivilcim Kiliç