Perëndimi në Liqenin e Kripës (Tuz Golu)

Tuz Gölü'nde gün batımı_1.jpg
Liqeni më i cekët dhe më i madh i Turqisë për nga sipërfaqja, Tuz Gölü, ndeshet me interesin e madh të vizitorëve që mahniten me bukuritë e tij natyrore.

Fjalët Kyçe: