Oficeret turke në krye të detyrës në operacionin “Dega e Ullirit”

Në operacionin "Dega e Ullirit" shërbejnë edhe oficeret turke, një pjesë e tyre kanë qenë pjesë edhe e operacionit “Mburoja e Eufratit”.

Vija kufitare Turqi-Siri

Në operacionin e Forcave të Armatosura të Turqisë në Afrin edhe oficeret në detyrë shkojnë në vijën kufitare dhe marrin pjesë në mënyrë aktive në operacion “Dega e Ullirit”.


Fjalët Kyçe: Forcat e Armatosura Turke , operacioni “Dega e Ullirit” , vija kufitare , kufiri turko-sirian