Një stadium i Gostivarit merr emrin e Erdoganit

Stadiumi i Banjicës së Epërme do të mbajë emrin e Presidentit Erdoan

Gostivar 2016

Në Banjicë të Epërme të Komunës së Gostivarit në Maqedoni është përuruar të dielën (25.09.2016) hapja e stadiumit me emrin e Presidentit të Turqisë “Recep Tayyip Erdoğan”. Ndeshja e parë në këtë stadium u luajt ndërmjet ekipit nikoqir “KF Banjicë e Epërme” dhe “KF Liria Raven”. Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta ka premtuar asfaltimin e rrugës që të çon tek stadiumi.


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , Gostivar , Banjicë e Epërme , Maqedoni