Në Stamboll ka hapur dyert Panairi i Automjeteve "Istanbul Autoshow"

Në panairin që zhvillohet në Qendrën e Panaireve TUYAP, marrin pjesë 19 marka automjetesh, të cilat do të ekspozojnë seritë e tyre më të reja.

Istanbul Autoshow

Panairi që filloi sot dhe do të përfundojë në 30 prill, organizohet për herë të 17 këtë vit, nën përkujdesjen e Shoqatës së Distributorëve të Automjeteve të Turqisë.


Fjalët Kyçe: