Ndërhyrja çnjerëzore e policisë holandeze ndaj protestuesve turq në Roterdam

Në ndërhyrjen me ujë me presion ndaj nënshtetasve turq të mbledhur përpara konsullatës së Roterdamit u përdorën edhe shumë qen të policisë.

Roterdam

Nënshtetasit turq që jetojnë në Holandë u mblodhën përpara konsullatës së Roterdamit dhe filluan një protestë të ulur përpara ndërtesës për shkak të ndalimit të hyrjes në Konsullatën turke të Roterdamit të ministres turke të Familjes, Fatma Betyl Sajan Kaja.


Fjalët Kyçe: Fatma Betul Sayan Kaya , Roterdam , konsullata turke në Roterdam , skandal diplomatik